Boka tid här!

Din tandläkare i Västra Frölunda.

Vårt mål är att du skall känna dig trygg och vi kommer att anstränga oss för att tillgodose dina önskemål. Vi vet att det ibland är svårt att förstå vad vi gör.För oss är det viktigt att du får den information du behöver för att ta kloka beslut när det gäller dina tänder. Våran målsättning är att ge dig förutsättningar att bevara en frisk mun och tänder genom hela livet. Inför ditt besök vill vi gärna att du fyller i vår hälsodeklaration.

Printas ut på följande länk:

Öppettider

Må – to  9-18.
Fre   9-15.

Kontakta oss på kliniken

Du hittar oss på Björkhöjdsgatan 5 i Västra Frölunda och vi välkomnar både nya och gamla patienter.

Har du akuta besvär försöker vi alltid ge dig tid samma dag. Gäller det istället exempelvis en undersökning brukar du få komma inom en vecka. Självklart kan du dela upp din betalning, vi ordnar det mesta efter dina önskemål. Välkommen till oss!

Ring så hjälper vi till! På helger och efter stängningstid nås jourhavande tandläkare på 031-800 500.

Utfyll formuläret så kontaktar vi dig

Vi har glada patienter

96% av våra patienter* är mycket nöjda med kvaliteten och servicen på kliniken.
När du lämnar kliniken får du ett SMS där du kan ge oss ris och beröm.
Vi välkomnar alla recensioner med öppna armar.

*av 2259 svar

0
Genomsnittsbetyg. Baserat på 26 omdömen

Hitta hit

Vi finns på Björkhöjdsgatan 5 vid Smycketorget i Västra Frölunda. Det är lätt att hitta hit med kollektivtrafik eller egen bil.

Buss

En hållplats ligger bara 300 meter från kliniken och heter Björkhöjdsgatan. Buss 90 och 94 stannar här. Sök gärna din egen resväg via Västtrafik.

Bil

 

Som patient och kund hos oss parkerar du gratis på Smycketorgets stora kundparkering. Dock måste du ta en biljett ur p-automaten då parkeringstiden är begränsad till 2 timmar. Önskar du finna hur du enklast tar dig hit – se kartan nedan.