Vår Personal

Det är oss som du träffar när du besöker Smycketorgets Tandvård

Tandläkare Göran Haby

Göran Haby

Tandläkare

Tandläkare Jasmine Mostaghimi

Jasmine Mostaghimi

Tandläkare

Tandsköterska Caroline Persson

Caroline Persson

Tandsköterska

Tandsköterska Serpil Seffo

Serpil Seffo

Tandsköterska

Modern tandvård i Västra frölunda

På Smycketorgets tandvårdsklinik vill vi att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Därför gör vi alltid vårt bästa för att tillgodose dina önskemål. För oss är det viktigt att du får den information du behöver för att kunna fatta kloka beslut när det gäller din munhälsa. Vår strävan är att ge dig förutsättningarna att bevara en frisk mun och starka tänder genom hela livet.

Välkommen till en privat tandvårdsklinik med erfarna tandläkare som sätter patients individuella behov i främsta rummet. Det gäller både din tandhälsa och ekonomi.

Tandvård med laserteknik

Vi är en av få mottagningar i Sverige som använder tandlaser. Det ger en bättre och vävnadsvänligare tandvård. På kliniken använder vi laser till alla former av tandvård. Vid fyllningsterapi, rotbehandling, tandlossningsbehandling, tandblekning, slemhinnebesvär och kirurgiska ingrepp.

Fördelarna med laser är många. Då laserunderstödd tandvård är vävnadsvänligare upplever patienter en snabbare läkning och mindre efterbesvär. Laser har dessutom en bakteriedödande effekt som är särskilt effektiv vid behandling av tandlossning och rotbehandling.

Det kan låta som ett dyrare alternativ, men laserunderstödd tandvård kostar faktiskt detsamma som konventionell tandvård. Detta trots att tekniken höjer kvaliteten på din tandvård. Vi har samma prislista som Folktandvården i Västra Götaland. Bättre tandvård för pengarna!

Ett team av professionella tandläkare

Vi är ett team av erfarna tandläkare och tandsköterskor med stor kompetens inom lasertandvård. Vårt fokus är att erbjuda samma omhändertagande och tandvård som vi själva skulle ha valt. Den senaste lasertekniken förbättrar dagens behandlingsmetoder avsevärt och innebär många fördelar för dig som patient. Därför får du laserunderstödd tandvård när du är patient hos oss på Smycketorgets tandklinik.

Du är varmt välkommen att registrera dig själv och din familj hos oss. Vi tar gärna emot nya patienter i alla åldrar.

En trygg tandvård med 5-års garanti

Hos oss får du 5 års garanti på omfattande behandlingar som kostar mer.

Vår främsta uppgift är att ge våra patienter hållbara lösningar av högsta kvalitet. Därför har vi utökat vår garanti på implantat, kronor, tandbryggor och andra mer omfattande behandlingar som tar längre tid och har en högre kostnad. Nu är det 5 års garanti som gäller vid dessa behandlingar.

Utöver detta ger vi 2 års garanti på annan allmäntandvård. Vi vill göra modern tandvård tillgänglig för alla så självklart kan du dela upp din betalning eller betala med faktura och få kostnadsfri kredit i 14 dagar. Vi samarbetar med Resurs Bank och ordnar det mesta efter dina önskemål.

Hos oss får du alltid vid större behandlingar ett skriftligt kostnadsförslag. På det finns alla uppgifter du behöver. Vi gör det helt enkelt lättare för dig som patient att sköta det ekonomiska kring din individuella tandvård

Generösa öppettider och jourtandläkare

Vid akut tandvärk är det sällan man kan vänta på att få en ordinarie tid hos tandläkaren. Har du råkat ut för en olycka med dina tänder eller drabbats av plötslig värk i en tand är det viktigt att få hjälp så snabbt som möjligt.
Vi har jourtandläkare som tar emot patienter akut alla dagar i veckan. Har du akuta besvär försöker vi alltid ge dig tid samma dag.
Ring så hjälper vi till!
På helger och efter stängningstid nås jourhavande tandläkare på 031 – 800 500.

Kontakta oss

Välkommen till din tandläkare i Västra Frölunda! Du hittar oss på Björkhöjdsgatan 5 vid Smycketorget. Behöver du hjälp akut kan du ringa direkt till vår jourhavande tandläkare på telefon 031 – 800 500 (både vardagar och helger) efter stängningstid. Gäller det istället en vanlig undersökning brukar vi kunna boka in ett besök åt dig inom en vecka.

Vi välkomnar både nya och gamla patienter. Just nu erbjuder vi en gratis konsultation till ett värde av 750kr.

Vår personal

Kontakta oss

Ring oss och boka en gratis konsultation (för ett värde av 750kr)